Om os

Om os

Siden 1987 har Brdr. Dethlefsen stået for salg af fisk på Bønnerup havn. Med mere end 35 års ekspertise sælger vi et bredt udvalg af årstidens fisk og skaldyr. Den ferske fisk leveres til os fra landet over, så vi kan sørge for at alle vores vare er helt friske og lever op til den bedste kvalitet på markedet. Sidst i 00’erne blev Møllefisk oprettet, hvilket ledte til at en flot butik i hjertet af Bønnerup Havn. Hertil opdeles det så Møllefisk er vores detail afdeling og Bønnerup Fisk er vores engros afdeling.

Hos os er kvalitet en af vores største værdier. Vores fisk fra nordatlaten er ALTID helt frisk. Dette betyder at alle vores vare er håndskårede og rensede i butikken.
Hertil, at alle vare gennemgår kvalitetssikringer igennem rejsen fra havet til disken.
Så du altid kan få de bedste og mest smagfulde fisk!

I Møllefisk har vi eget røgeri, hvilket betyder at alle vores røgvare – både varm- og koldrøget – er dagsrøget, således at det er HELT friskt og sikret i smagen.

Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder varer af den fineste kvalitet. Med et stærkt og bredt sortiment af sæsonens fisk, sørger vi for at et besøg hos Møllefisk er positiv oplevelse, der giver mulighed for både nye og bekendte smagsoplevelser.

Vil du i kontakt med os, er du mere en velkommen til at ringe på 70 26 22 10

Vil du høre mere, eller have tilrrettelagt en ordre?
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvem er vi?

Møllefisk-30

Bag ”Møllefisk & Bønnerup Fisk”, i hjertet af bønnerup, har vi stærkt team af lokale medarbejder, der sørger for at vi leverer den bedst mulige service til vores kunder. Vores indkøb og Engros er ledt af Møllefisk & Bønnerup Fisk’s ejer Klaus Dethlefsen, der med 35 års erfaring i køb og salg af fisk og krebsdyr altid søger at skabe de bedste og billigste priser på markedet.

275774640_10220961335848735_5837644582686277338_n

Med et besøg i butikken vil man, udover at blive mødt af Klaus og vores betjenende butiksmedarbejdere, muligvis møde butikschef Hans Fisker. Hans er tidligere lokal politiker og har mange års erfaring med organisation og tilberedning af fisk. Han står for den daglige organisation af butikken, hvorpå han skaber de bedste rammer for servicen og fiskens kvalitet. Med Hans gode humør står han også klar til at give et godt tip til hvordan man tilbereder vores mange fisk.

Møllefisk-29

For at skabe de bedst mulige forhold på tværs af Møllefisk og Bønnerup Fisk står salgskonsulent Lucas Maciel Linneberg, med en uddannelse i økonomi, for at optimere processer, service design og salg. Han er til at møde både i og omkring butikken. Han vil med et stort smil altid svare på alle spørgsmål og arbejde på at skabe alle de muligheder, som i som kunder kunne ønske jer.