Om os

Om os

Siden 1987 har Brdr. Dethlefsen stået for salg af fisk på Bønnerup havn. Med mere end 35 års ekspertise sælger vi et bredt udvalg af årstidens fisk og skaldyr. Den ferske fisk leveres til os fra landet over, så vi kan sørge for at alle vores vare er helt friske og lever op til den bedste kvalitet på markedet. Sidst i 00’erne blev Møllefisk oprettet, hvilket ledte til at en flot butik i hjertet af Bønnerup Havn. Hertil opdeles det så Møllefisk er vores detail afdeling og Bønnerup Fisk er vores engros afdeling.

Hos os er kvalitet en af vores største værdier. Dette betyder at alle vores vare er håndskåret i butikken og at alle vare gennemgår kvalitetssikringer igennem rejsen fra havet til disken. I Møllefisk har vi eget røgeri, hvilket betyder at alle vores røgvare – både varm- og koldrøget – er frisk røget og sikret i smagen.

Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder varer af den fineste kvalitet. Med et stærkt og bredt sortiment sørger vi for at et besøg hos Møllefisk er positiv oplevelse, der giver mulighed for både nye og bekendte smagsoplevelser.